Κόντρα Παππά-Λοβέρδου για το ΕΣΡ
Σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για συμφωνία του Μεγάρου Μαξίμου με το λεγόμενο καραμανλικό στρατόπεδο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον διορισμό των νέων μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ο Νίκος Παππάς, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τις αιτιάσεις.
Οι αναφορές του Ανδρέα Λοβέρδου σε μονομερή πολιτική έκφραση στο νέο ΕΣΡ, από το οποίο μπορεί να προκύψει ένα σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης μεταξύ Τσίπρα και Καραμανλή ή Παυλόπουλου, προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας που σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένας πολιτικός γάμος και ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που δοκίμασε πολιτικό γάμο με μία ΝΔ, με ακραία ατζέντα και απέτυχε.
«Τα σοσιαλιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη αναθεωρούν την μέχρι πρότινος τακτική τους να παντρεύονται με πολιτικό γάμο και θρησκευτική προσήλωση τον φιλελευθερισμό που εκφράζουν τα κόμματα της δεξιάς όπως συμβαίνει στην Πορτογαλία και την Ισπανία», ήταν το σχόλιο του Νίκου Παππά που τόνισε ότι το ΕΣΡ θα έχει σύντομα ολοκληρωμένη σύνθεση.
SPONSORED
Χάγη: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Ράτκο Μλάντιτς
22:51
Ινδία: Τηλεργασία 90 ημερών στο Νέο Δελχί για την εξοικονόμηση καυσίμων
22:40
Επιπλέον ένα δισ. δολάρια στον ΟΗΕ από τις ΗΠΑ για ανθρωπιστική βοήθεια
22:29
Χανταϊός: Σε καραντίνα 42 ημερών στο σπίτι τους 41 άτομα στις ΗΠΑ
22:18