Τζανακόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί χειραγώγηση της Δικαιοσύνης
«Η χώρα έχει Σύνταγμα, έχει κυβέρνηση, έχει έννομη τάξη που καθορίζει αρμοδιότητες», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μια φορά προσβάλλει τους θεσμούς και επιχειρεί τη χειραγώγηση της δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Η χώρα έχει σύνταγμα, έχει κυβέρνηση, έχει έννομη τάξη που καθορίζει αρμοδιότητες», επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση ενώ στη συνέχεια προσθέτει: «Μάλλον κάποιοι θέλουν οι θεσμοί να μείνουν ακέφαλοι ενόψει εκλογών».
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Το ερώτημα είναι ένα: Γιατί η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας τον κ. Βενιζέλο εκδηλώνει τέτοιο άγχος για τον ορισμό της ηγεσίας της δικαιοσύνης κατά το γράμμα και το πνεύμα του συντάγματος και του νόμου; Ποιον αλήθεια φοβούνται;», κλείνει η ανακοίνωση.
SPONSORED
Οι άνθρωποι του πολιτισμού συνυπογράφουν την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΛ.Α.Σ.
16:43
Τραυματισμός εν πλω δύο Βρετανίδων στη Ζάκυνθο - Δύο συλλήψεις
16:35
«Πυρά» της αντιπολίτευσης για την Κυριακάτικη ανάρτηση του Πρωθυπουργού
16:26
Το ΥΠΕΞ εκφράζει ανησυχία για τα επεισόδια στην Αλβανία- Να προστατευθεί η περιουσία της μειονότητας
16:13