ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μωραϊτάκης στο CNN Greece: «Φιάσκο» η Novartis - Πιθανή η μετεκλογική συνεργασία με μέρος του ΣΥΡΙΖΑ

Μωραϊτάκης στο CNN Greece: «Φιάσκο» η Novartis - Πιθανή η μετεκλογική συνεργασία με μέρος του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Έχουμε αυτήν τη στιγμή αποδείξεις ότι πρόκειται για ένα φιάσκο», δήλωσε για την υπόθεση Novartis στο CNN Greece και στην εκπομπή «Αντιλογίες», ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθηνών, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

«Το ονομασθέν "σκάνδαλο Novartis" έχει μία σχέση με κάποιους γιατρούς που προσπάθησαν να ανεβάσουν τις τιμές. Αυτό που προκύπτει από τα στοιχεία είναι πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να εργαλειοποιήσει προς όφελός της την υπόθεση και να στραφεί κατά πολιτικών αντιπάλων της, ώστε να δείξει στον ελληνικό λαό ότι αυτοί φταίνε», δήλωσε ο κ. Μωραϊτάκης.

Σχολιάζοντας τις βαρύτατες καταγγελίες του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή και τις εξελίξεις που πυροδότησαν, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, έκανε λόγο για «μία κατασκευασμένη υπόθεση που θέλει να θίξει πολιτικούς αντιπάλους».

«Έχουμε αυτήν τη στιγμή αποδείξεις ότι πρόκειται για ένα φιάσκο. Όταν ο κ. Αγγελής κάνει αυτές τις κατηγορίες και τις κάνει δημόσια, δεν μπορώ παρά να πιστέψω τον κ. Αγγελή. Δίνεται η εντύπωση ή η βεβαιότητα ότι πρόκειται για μία κατασκευασμένη υπόθεση που θέλει να θίξει πολιτικούς αντιπάλους. Έχω σοκαριστεί από τις καταγγελίες του κ. Αγγελή, οι οποίες όταν αφορούν πολιτικά πρόσωπα πρέπει να διερευνηθούν από τη Βουλή», είπε.

Αναφερόμενος στον «Ρασπούτιν», ο κ. Μωραϊτάκης επανέλαβε τα όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη πως «υπάρχουν δύο πρόσωπα που πέρασαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι κ.κ. Καλογήρου και Παπαγγελόπουλος».

Ερωτηθείς για την επόμενη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο κ. Μωραϊτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την αυτοδυναμία, εκτιμώντας ότι η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγαλύτερη των εννέα μονάδων των ευρωεκλογών, ωστόσο, δεν απέκλεισε τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Ακόμα και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραϊτάκης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αντιλογίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ