ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΝΔ: Στο νυχτερινό αγώνα δρόμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνέδριο ΝΔ: Στο νυχτερινό αγώνα δρόμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
INTIME NEWS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας των εργασιών της δεύτερης ημέρας του 13ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος, βρέθηκε στο σημείο εκκίνησης του νυχτερινού αγώνα δρόμου 4 χλμ. που είχε ως στόχο την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου της Αθήνας Ελευθερία Πετρουλάκη και Κώστα Γκελαούζο.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους τα τρία μέλη της θρυλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro 2004, Άγγελο Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και την ευαισθητοποίηση σας απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι πολύ πιο διαδεδομένο από όσο νομίζουμε. Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι εδώ και θέλουμε να δείξουμε ότι η Νέα Δημοκρατία πέρα απο τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους συμμετέχουν», είπε ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ