Υπόθεση ΔΕΠΑ: Στη Βουλή δικογραφία για Σταθάκη - Φλαμπουράρη - Δραγασάκη
Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία που αφορά στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και τρεις πρώην υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τους κ.κ. Φλαμπουράρη, Σταθάκη και Δραγασάκη.
Ο φάκελος που έφτασε στη Βουλή περιλαμβάνει τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θόδωρου Κιτσάκου που εμπλέκει τους τρεις υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο Μανώλης Πετσίτης, ο οποίος είχε καλές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά.
Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Κιτσάκο ο κ. Πετσίτης κάνοντας χρήση των σχέσεων του με την τότε κυβέρνηση, τον πίεζε να ρυθμιστούν ευνοϊκά υποθέσεις που αφορούν τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Για να προχωρήσει κοινοβουλευτικά η υπόθεση θα πρέπει να συγκεντρωθούν 30 υπογραφές για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06