ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στις εφημερίδες

Πέτσας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στις εφημερίδες
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καταδικάζει την επίθεση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στις εφημερίδες «Espresso» και Δημοκρατία», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σε δήλωσή του σημειώνει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων "Δημοκρατία" και "Espresso"».

Ενώ πρόσθεσε: «Οι θρασύδειλοι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν ότι μπορούν να πλήξουν την ελευθερία και τη δημοκρατία στην πατρίδα μας. Η καταδίκη τους δεν μπορεί παρά να είναι καθολική».

Το βράδυ της Πέμπτης, ομάδα περίπου 30 ατόμων ανέβηκαν μέχρι τον 3ο όροφο που είναι τα γραφεία των εφημερίδων, πέταξαν μπογιές, προκάλεσαν σοβαρές φθορές και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. Σήμερα, Παρασκευή, την ευθύνη ανέλαβε ο «Ρουβίκωνας».

Ο «Ρουβίκωνας» σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Δυο πράγματα να προσέξουν: να μην καταπατούν εργατικά δικαιώματα (που το έχουν ήδη κάνει) και να μην ασχολούνται με τον κόσμο του αγώνα. Δεν θα βγουν κερδισμένοι αν επιμείνουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, και θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να μας συναντούν συχνά με ασχημους για αυτούς όρους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ