«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ: Όσες μεθοδεύσεις και αν απεργάζονται δεν θα παρεμποδίσουν την κατάθεση των μαρτύρων
«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis, μετά από την εμφάνιση και της «Αικατερίνης Κελέση».
«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει για τέταρτη μέρα να κρύβεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά, για το πρωτοφανές φιάσκο της Ν.Δ. με την απόπειρα θεσμικής εκτροπής, που προσέκρουσε στον Άρειο Πάγο», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξεταστούν την Δευτέρα, όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς να τρομοκρατούνται ή να εκφοβίζονται», σημειώνει και καταλήγει λέγοντας:
«Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται πάλι, όλοι αυτοί που απειλούσαν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη, δεν θα παρεμποδίσουν την κατάθεση των μαρτύρων-κλειδιά. Η αλήθεια θα λάμψει "μέχρι τέλους"».
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά τη σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 13χρονο που γρονθοκόπησε συμμαθητή του - Συνελήφθη και η μητέρα του
09:46