ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Έπρεπε να περάσουν 10 μέρες για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο

Χαρίτσης: Έπρεπε να περάσουν 10 μέρες για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο
ΙΝΤΙΜΕ

 «Έπρεπε να περάσουν δέκα μέρες, να συνωστιστούν και να μεταλάβουν στις εκκλησίες χιλιάδες πιστοί, να βρεθεί η χώρα στη δίνη της πανδημίας για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση, ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλε η κοινή λογική, αυτό που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα», ανέφερε.

«Ελπίζουμε ειλικρινά, αυτή η πολυήμερη αργοπορία, καθαρά για λόγους μικροκομματικού υπολογισμού και εσωκομματικών ισορροπιών, να μην έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη μεγάλη μάχη που δίνει η ελληνική κοινωνία ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού», επεσήμανε.

Σημειώνεται πως μετά την συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσετην αναστολή των λειτουργιών στoυς ιερούς ναούς της χώρας, κάθε θρησκείας, ως μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

«Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις», έγραψε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ