Κορωνοϊός - Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε την Πέμπτη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και του εξέφρασε τη συμπαράστασή της για τη δοκιμασία των ομογενών από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αλληλεγγύη της, ενώ αναφέρθηκε στις ενέργειες τις οποίες αναλαμβάνει ο ίδιος προκειμένου να βοηθήσει τους πιστούς τις δύσκολες αυτές μέρες.
Η κυρία Σακελλαροπούλου επεσήμανε ιδιαίτερα τη σημασία της πρωτοβουλίας του κ. Ελπιδοφόρου να διατηρεί καθημερινά την επαφή, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το ποίμνιό του.
Τέλος, του μετέφερε τις ευχές της προς όλους τους ομογενείς για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.
Παναθηναϊκός - Μακάμπι 90-67: «Διαστημικό» μπάσκετ και πράσινο σόου στο κατάμεστο T-Center
23:04
«Δεν έδωσα άδεια»: Να αποσυρθεί η μουσική του από σποτ πολιτικού ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος
22:52
Γιατί οι Ευρωπαίοι υπέκυψαν στις πιέσεις Τραμπ για το ντίζελ - Οι προκλήσεις και το μέλλον
22:42
Αμερικανική Κυβέρνηση: «Πολύτιμη η Γκίλφοϊλ στην ενίσχυση της συμμαχίας ΗΠΑ - Ελλάδας»
22:31