Συνάντηση Δένδια - Πάιατ για περιφερειακές εξελίξεις και πανδημία
Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η διμερής συνεργασία, οι περιφεριφερειακές εξελίξεις, καθώς και η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
Για συνάντηση, την οποία ανέμενε εδώ και καιρό έκανε λόγο ο Αμερικανός πρέσβης με ανάρτησή του στο Twitter.
Όπως σημείωσε ο κ. Πάιατ, υπήρξε «συντονισμός για μία ευρεία γκάμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος στην περιοχή -τη Λιβύη, τη Συρία, τα Βαλκάνια- τα επόμενα βήματα στον Στρατηγικό Διάλογο και τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού».
«Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διπλωματία πρόσωπο με πρόσωπο με τους στενούς μας συμμάχους, καθώς μένουμε ασφαλείς», επισήμανε ο κ. Πάιατ.
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού - Ο Νίκος Μπρουτζάκης καταγγέλει αυθαιρεσία και φίμωση
19:16
Πώς στήθηκε η επιχείρηση διάσωσης και απομάκρυνσης 254 πολιτών - Καρέ- καρέ η επιχείρηση
19:06
Καστοριά: Νεκρή μεγαλόσωμη αρκούδα, πιθανόν από πυροβολισμό
18:57
Επιφυλακτικές οι χώρες του Κόλπου απέναντι στις απαιτήσεις του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
18:45