Αρνητικά στο νέο κορωνοϊό τα πρώτα τεστ που έγιναν στη Βουλή
Ανανεώθηκε:
Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα για όλους όσοι προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής κατά την πρώτη ημέρα ελέγχου για τον νέο κορωνοϊό, με μοριακή εξέταση PCR.
Μόνον την πρώτη ημέρα, 26 Αυγούστου, έγιναν συνολικά 529 τεστ μοριακού ελέγχου σε βουλευτές και συνεργάτες τους, υπαλλήλους και δημοσιογράφους που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ κι όλα ήταν αρνητικά.
Η εξέταση γίνεται σε εθελοντική βάση, ωστόσο, από τη Βουλή ζητούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, καθώς θα διευκολύνει την ανίχνευση ενδεχόμενων ασυμπτωματικών και τη διακοπή της περαιτέρω μετάδοσης του ιού, σε μία περίοδο μετά τις θερινές διακοπές όποτε και παρατηρείται αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων.
Ο έλεγχος θα διενεργηθεί και την επόμενη εβδομάδα.
Το εξειδικευμένο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί και πάλι στη Βουλή για διενέργεια της ίδιας εξέτασης.
BAFTA 2026: Τριπλή κόντρα φαβορί σε μια από τις πιο αμφίρροπες χρονιές των βραβείων
07:53
Δημοσκοπήσεις: Εικόνα εύθραυστης σταθερότητας, διψήφια ποσοστά για Κωνταντοπούλου και Βελόπουλο - Οι αναποφάσιστοι και τα κόμματα Τσίπρα - Καρυστιανού
07:45
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή μία 45χρονη έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων (pics)
07:40
«Θέλω να στείλω Βρετανούς στρατιώτες στην Ουκρανία ως υπουργός Άμυνας», δηλώνει ο Τζον Χίλι
07:40