Αναβολή της επίσκεψης των τριών Ευρωπαίων πρωθυπουργών στην Αθήνα λόγω κορωνοϊού
Ανανεώθηκε:
Αναβλήθηκε η επίσκεψη των τριών πρωθυπουργών της Ευρώπης στην Αθήνα, λόγω κορωνοϊού.
Ο καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε και η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντρικσεν ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθούν την Αθήνα για να παραστούν στη φωταγώγηση της Ακρόπολης.
Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού αλλά και λόγω υποχρεώσεων των ίδιων, το ταξίδι αναβλήθηκε.
Απόψε η φωταγώγηση
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη και του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Σ. Παπαδημητρίου, αποδίδεται σήμερα στις 20:00, το έργο της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης θα παρουσιαστεί ζωντανά, σε live streaming, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο digitalculture.gov.gr του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, από το κανάλι YouTube του Ιδρύματος Ωνάση και σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.
Όπως ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟΑ, πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά έργων που πραγματοποιούνται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχομένων υπηρεσιών της Ακρόπολης, με δωρεά και υλοποίηση από το Ίδρυμα Ωνάση.
Θεσπρωτία: Εξαπάτησαν 86χρονη αρπάζοντάς της 180.000 ευρώ - Της είπαν ότι αλλάζει το νόμισμα
13:22
Καύσωνας στην Ευρώπη: «Βράζουν» 193 εκατ. κάτοικοι - Πού η θερμοκρασία «έγραψε» ιστορικά ρεκόρ
13:15
Στα χέρια των αρχών 21χρονος που έτρεχε με 210 χλμ/ώρα στην Κηφισιά
13:11
Τραγωδία στα Χανιά: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε λίμνη αίματος
13:03