ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης το δεύτερο lockdown

Κορωνοϊός - ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης το δεύτερο lockdown
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή την αναγγελία της αυριανής συνέντευξης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την επιβολή νέου lockdown σε ολόκληρη τη χώρα, εξαπέλυσε την Τετάρτη ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ανακοίνωση δεύτερου lockdown αποτελεί εκ των πραγμάτων και ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησής του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και να προετοιμάσει τη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη στην αυριανή του παρέμβαση να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να εξηγήσει, πώς αφού έχασε τον έλεγχο της πανδημίας, πώς ενώ επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να προετοιμάσει τη χώρα και το ΕΣΥ για το δεύτερο κύμα, πώς αφού το Σάββατο ανακοίνωσε “σχέδιο ενός μήνα”, βλέπει τώρα το τραγικό αδιέξοδο της πολιτικής του, βλέπει το ΕΣΥ να έχει φτάσει ήδη στα όριά του και σπεύδει να αναιρέσει το σχέδιό του μόλις μετά από 4 μέρες, και τον εκπρόσωπό του μόλις λίγες ώρες μετά τις πρωινές διαβεβαιώσεις πως δεν επίκειται άμεσα lockdown».

Ακολούθως κάνει λόγο για έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης:

«Ακόμη όμως και τις αυριανές ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη έσπευσε να τις προαναγγείλει σήμερα ο εξαφανισμένος από τη διαχείριση της πανδημίας, Υπουργός Υγείας. Μια κυβέρνηση όμως, που δεν μπορεί να συντονιστεί ούτε στις ανακοινώσεις, δύσκολα μπορεί να πείσει και να καθησυχάσει την ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς αποτελεσματικά την υγειονομική αλλά και την οικονομική κρίση που πυροδοτεί».

Κορωνοϊός - ΣΥΡΙΖΑ: Βολές Ξανθού κατά Κικίλια για τις αντοχές του ΕΣΥ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ