Κορωνοϊός: Στην Κοζάνη εκτάκτως ο Χρυσοχοΐδης λόγω αυξημένων κρουσμάτων
Την Κοζάνη επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για θέματα που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού και την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή.
Στη σύσκεψη θα μετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας, οι δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, οι διοικητές του Μαμάτσειου και του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ο ιατρός συντονιστής του ΕΟΔΥ της Περιφέρειας, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας, ο διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ειδικά για τον νομό Κοζάνης η κατάσταση κρίνεται σοβαρή με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία παρατηρούνται και την Τετάρτη συνεδρίασε, για την κατάσταση στην περιοχή, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υπογραμμίζοντας πως ο νομός Κοζάνης συμπεριλαμβάνεται στους νομούς με τα περισσότερα νέα κρούσματα τις τελευταίες 7 ημέρες ανά 100.000 πληθυσμού.
Lockdown α λα… Μάρτιο: Η ώρα των ανακοινώσεων για σκληρά μέτρα με δυο ταχύτητες
Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Τα μεγάλα βραβεία σε Τζόρνταν και Μπάκλεϊ
05:09
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ: Ποιοι οι νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00