Γεννηματά: Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει - Εμβολιάστηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Ανανεώθηκε:
Με τον εμβολιασμό και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά σήμερα το πρωί στον Ευαγγελισμό, με το εμβόλιο κατά του COVID – 19, έκλεισε ο κύκλος των εμβολιασμών των πολιτικών αρχηγών.
Την κ. Γεννηματά υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και την συνόδευσε στο χώρο όπου γίνονται οι εμβολιασμοί.
«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο» δήλωσε η κ. Γεννηματά αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.
«Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη» συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
: Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Αργολίδα και Λακωνία - «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
22:04
Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη σε Αχαϊα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία
22:03
Κατρίνης: Στόχος του ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρα η πρώτη θέση στις εκλογές και η πολιτική αλλαγή
21:53
Γερμανία: Η Κίνα κατέλαβε την πρώτη θέση στις εξαγωγές εκτοπίζοντας τις ΗΠΑ
21:49