ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Υγείας προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο κινδυνολογικός λαϊκισμός υπονομεύει την εθνική προσπάθεια

Υπουργείο Υγείας προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο κινδυνολογικός λαϊκισμός υπονομεύει την εθνική προσπάθεια
AP Photo

«Την ώρα που δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη μάχη, ο κινδυνολογικός λαϊκισμός υπονομεύει την εθνική προσπάθεια» απαντά το υπουργείο Υγείας στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατηγορία ότι «η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη».

Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι η πολλοστή φορά σε αυτό το χρόνο πανδημίας Covid-19, που ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ότι: 'θα γίνουμε Μπέργκαμο'. Το γεγονός ότι δεν γινόμαστε, αντί να τον ικανοποιεί προφανώς τον απογοητεύει. Σε κάθε περίπτωση, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, όπως έκαναν όλο αυτό το διάστημα, παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, στο σωστό χρόνο, με ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο και με μόνο γνώμονα την υγεία των συμπολιτών μας. Την ώρα που δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη μάχη, ο κινδυνολογικός λαϊκισμός υπονομεύει την εθνική προσπάθεια».

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

«Μετά από πέντε μήνες αποτυχημένου lockdown, η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου. Χωρίς σαφή εικόνα της διασποράς στην κοινότητα, τα κρούσματα ανεβαίνουν μαζί με τον αριθμό των διασωληνωμένων και των ανθρώπινων απωλειών» ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση «τα νοσοκομεία της Αττικής είναι στο κόκκινο, ενώ κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα αναμονής συμπολιτών μας για ΜΕΘ».

«Ακόμα και τώρα, η κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές που παραμένουν covid free, την ώρα που ακυρώνονται εκατοντάδες χειρουργεία για άλλες νόσους με κίνδυνο για τη ζωή των ασθενών», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ