«Πυρά» Τσακαλώτου κατά Κυρανάκη για διαρροή στοιχείων πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς
Ανανεώθηκε:
Ποινικοποίηση του πολιτικού φρονήματος «βλέπει» πίσω από τη διαρροή από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη των στοιχείων του ατόμου που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις για το πως γνώριζε ο βουλευτής της ΝΔ στα στοιχεία του ατόμου, αν η διαρροή έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. και εάν από τις υπηρεσίες διατηρούνται φάκελοι κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων.
Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως την επομένη των επεισοδίων της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έδωσε στη δημοσιότητα ως μη όφειλε σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς και έκανε αναφορές για τα πολιτικά του φρονήματα και την πολιτική του ένταξη.
«Ο κ. Κυρανάκης παρανόμησε καθώς δεν σεβάστηκε τους αυστηρούς περιορισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», υπογραμμίζει και προσθέτει πως υπάρχουν σαφείς καταγγελίες ότι η διαρροή των στοιχείων προς τον βουλευτή έγινε από τα κεντρικά πολιτικού κόμματος και συγκεκριμένα της ΝΔ και ότι προήλθαν από την ΕΛ.ΑΣ.
SPONSORED
Καλαμάτα: Ηλεκτρικό πατίνι με ανήλικους παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή γυναίκα
12:03
«Πράσινο φως» στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Στάρμερ να θέσει υποψηφιότητα στις ενδιάμεσες εκλογές
11:52
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:42
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οι αντίπαλοί μας
11:33