ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη σε Τσίπρα: Έχουν διαπιστώσει όλοι ποιος επενδύει στην πόλωση και το διχασμό

Πελώνη σε Τσίπρα: Έχουν διαπιστώσει όλοι ποιος επενδύει στην πόλωση και το διχασμό
INTIME / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν» απαντά η κυβέρνηση, διά της Αριστοτελίας Πελώνη, στον Αλέξη Τσίπρα για τη δήλωσή του να σταματήσει ο πρωθυπουργός «να επενδύει στο διχασμό».

«Το «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Και συμπληρώνει: «Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του».

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε, νωρίτερα, δριμεία κριτική για το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη -μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη- και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό».

«Πιστεύω βαθιά ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες είναι η ενότητα και η κοινωνική ομοψυχία. Στη Δημοκρατία, εγγυητής αυτής της ενότητας είναι ο πρωθυπουργός, που οφείλει πάντα να ενεργεί με γνώμονα τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης», δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δυστυχώς όμως, ο κ. Μητσοτάκης έχει αποτύχει στην αποστολή του. Απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας. Απέτυχε να συγκρατήσει τη βαθιά ύφεση στην οικονομία. Και σήμερα, έρχεται να επιστρατεύσει το ύστατο όπλο των αποτυχημένων: Το διχασμό».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ