Τσίπρας: Να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές στο Φεστιβάλ Αθηνών
Παρέμβαση μέσω twitter για το Φεστιβάλ Αθηνών έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος την Τετάρτη συναντήθηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ Γιαν Φαμπρ στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως επεσήμανε στον λογαριασμό του, τόνισε στον κ. Φαμπρ την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές, ενώ σημείωσε ακόμα πως ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς και ο Φαμπρ, συμφώνησαν να εξετάσουν το ζήτημα προς αυτή την κατεύθυνση.
“Παρακολουθώ τη συζήτηση για την φυσιογνωμία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Είναι ευπρόσδεκτη. Στη συνάντηση με τον Γιάν Φάμπρ τόνισα την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές του Φεστιβάλ. Ο Φάμπρ και ο υπουργός Πολιτισμού συμφώνησαν να εξετάσουν το ζήτημα προς αυτή την κατεύθυνση”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε μηνύματα στο twitter.
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44
Γαλλία: Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για φοροδιαφυγή
23:40