ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι διαρροές για νέες παροχές επιβεβαιώνουν την απάτη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Οι διαρροές για νέες παροχές επιβεβαιώνουν την απάτη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων
INTIME

Τις «διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για νέες παροχές, τρεις μόλις μέρες μετά τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι «επιβεβαιώνουν τέσσερα πράγματα».

Αρχικά, τονίζουν ότι επιβεβαιώνεται πως «αποκαλύφθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων, που δεν ήταν παρά επανάληψη μέτρων που είναι σε ισχύ και νέα μέτρα υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων».

Επιπλέον, ότι «δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για το θέμα που απασχολεί και φτωχοποιεί εργαζόμενους και νοικοκυριά, δηλαδή την ακρίβεια και την εκτόξευση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο χθες σε άτυπη ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει από οικονομικούς συντάκτες να μην γράφουν για την έκρηξη ανατιμήσεων!».

«Ότι η κοροϊδία για τους νέους με τα data και το επίδομα 600 ευρώ, το οποίο τελικά ήταν πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες, μάλλον επιδείνωσε την οργή των νέων για τον κ. Μητσοτάκη και τώρα επιχειρεί πάλι να τους εξευμενίσει τάζοντας "δωρεάν σπίτια"», προσθέτουν και τέλος, σχολιάζουν ότι «η φθορά του κ. Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή και σύντομα θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να σώσει ό,τι σώζεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ