ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Μηδενίζει και απορρίπτει χωρίς να προτείνει τίποτα

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Μηδενίζει και απορρίπτει χωρίς να προτείνει τίποτα
ΙΝΤΙΜΕ / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις βολές που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ως προς τα εθνικά θέματα, ο κ. Οικονόμου δηλώνει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θέλει μία Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών».

Και όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας «σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους»

«Στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων· η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση. Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου.

Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για μικροκομματική σκοπιμότητα

Λίγο μετά την «αναμέτρηση» στη Βουλή για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε από τη συχνότητα του Alpha τη σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του μικροκομματική σκοπιμότητα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στους 15.000 νεκρούς της πανδημίας και εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «κάτι φταίει που έχουμε τόσο υψηλό αριθμό θανάτων».

«Πρέπει πρώτα-πρώτα να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι η πολιτική που ακολούθησε όλους τους προηγούμενους μήνες, η πολιτική του να βαυκαλίζεται και να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα θέλοντας να πάρει τα εύσημα ότι νίκησε την πανδημία, ήταν αποτυχημένη», τόνισε ο κ. Τσίπρας, κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι στην όλη του στρατηγική, «είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το μικροκομματικό, μικροπολιτικό όφελος».

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: «Κάτι φταίει που έχουμε τόσο υψηλό αριθμό θανάτων, δεν πείθονται έτσι οι ανεμβολίαστοι»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ