ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Συνειδητή επιλογή να μην υπάρξουν περιορισμοί για τους εμβολιασμένους

Πλεύρης: Συνειδητή επιλογή να μην υπάρξουν περιορισμοί για τους εμβολιασμένους
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κατηγορηματικό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν περιοριστικά μέτρα για τους εμβολιασμένους πολίτες στέλνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μέσα από την συνέντευξή του στο Newsbomb.gr και το Meeting Point με την Ολγα Τρέμη.

«Είναι συνειδητή μας επιλογή ότι όποιος έχει εμβολιαστεί δεν θα δεχθεί περιορισμούς», λέει ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους είναι πιεστικά όχι εν είδει τιμωρίας, αλλά επειδή εκείνοι κινδυνεύουν περισσότερο.

Ο Θάνος Πλεύρης διαβεβαιώνει επίσης πως η Πολιτεία θα διασφαλίσει την αναγκαία θεραπεία για όλους τους πολίτες παρά την πίεση στις ΜΕΘ – προσθέτει, ωστόσο, ότι το σύστημα Υγείας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες.

Στέλνει επίσης καθαρό μήνυμα ότι εάν ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας δεν συνεργαστεί η κυβέρνηση θα προχωρήσει και σε επιτάξεις εφόσον χρειαστεί, ενώ αποκρούει την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την πρόταση για επιτροπή επιδημιολόγων διακομματικής αποδοχής λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πολιτικοποιεί τους επιστήμονες».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ