ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου σε Τσίπρα: Να αποδοκιμάσει τον Παύλο Πολάκη - Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές

Οικονόμου σε Τσίπρα: Να αποδοκιμάσει τον Παύλο Πολάκη - Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές
INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την δημόσια αποδοκιμασία του Παύλου Πολάκη ζητεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου από τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως σημειώνει, αμφισβητεί τους επιστήμονες και στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιωθεί ότι, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης, «είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία».

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του σχολίαζε ότι «τις μεταλλαξεις δεν τις πιάνουν πλήρως τα εμβόλια και αυτό φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές κοβιντ, στις ΜΕΘ και στους θανάτους», ενώ χαρακτήριζε «μπούρδες» τα περί «ατομικής ευθύνης και του μοναδικού όπλου του εμβολίου» γράφοντας πως όσα διαγγέλματα και να γίνουν η «εξέλιξη θα είναι εκατόμβη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ