ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Εκμεταλλεύεται την πανδημία κλείνοντας το μάτι στους ανεμβολίαστους

Οικονόμου για Τσίπρα: Εκμεταλλεύεται την πανδημία κλείνοντας το μάτι στους ανεμβολίαστους
«Πυρά» προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την πανδημία INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για πολιτική εκμετάλλευση της πανδημίας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Εκτοξεύοντας «πυρά» για την αντιπολιτευτική κριτική που ασκεί ο κ. Τσίπρας στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας, ο κ. Οικονόμου σημειώνει σε δήλωσή του πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «επαναλαμβάνει μονότονα αφορισμούς, κοινοτοπίες και ψέματα και συνεχίζει προκλητικά να κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας έχει το θλιβερό "προνόμιο" να είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός σε όλη την Ευρώπη που εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί. Αν έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει έστω και τώρα».

«Αλλά επειδή αδυνατεί να συνεισφέρει εφαρμόσιμες προτάσεις και να βοηθήσει τους ανθρώπους και την πατρίδα, επαναλαμβάνει μονότονα αφορισμούς, κοινοτοπίες και ψέματα και συνεχίζει προκλητικά να κλείνει το μάτι στους ανεμβολιάστους».

«Ο κατηφορικός δρόμος που έχει επιλέξει οδηγεί στο πολιτικό περιθώριο και για αυτό τον βαδίζει μόνος του. Η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, με μια στρατηγική που αυξάνει προοδευτικά την εμβολιαστική κάλυψη και ταυτόχρονα επιτρέπει στην οικονομία και την εκπαίδευση να λειτουργούν, στην κοινωνία να μην είναι περίκλειστη και στο ΕΣΥ να ενισχύεται συνεχώς, ώστε να αντέξει στην πίεση και να σώσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ