ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα: Κρεσέντο παλαιοκομματισμού, άρνηση και ανευθυνότητα

Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα: Κρεσέντο παλαιοκομματισμού, άρνηση και ανευθυνότητα
«Ο κ. Τσίπρας, σε ένα ακόμα κρεσέντο παλαιοκομματισμού, μίλησε ακατάσχετα χωρίς να πει τίποτα» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Η κυβέρνηση εξαρχής παρουσίασε και εφαρμόζει ένα πλήρες και συνετό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, στηρίζοντας έμπρακτα την υγεία, το εισόδημα και την ποιότητα ζωής των πολιτών» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, από τα Ιωάννινα.

Ο κ. Οικονόμου κάνει λόγο για κρεσέντο παλαιοκομματισμού από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως επιλέγει διαρκώς την οδό της άρνησης και της ανευθυνότητας.

«Ο κ. Τσίπρας, σε ένα ακόμα κρεσέντο παλαιοκομματισμού, μίλησε ακατάσχετα χωρίς να πει τίποτα» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ενώ κάθε φορά που χρειάζεται να παρθεί μια γενναία απόφαση, προκειμένου να προχωρήσει ο αγώνας ενάντια στην πανδημία, όπως έγινε με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις κυρώσεις εναντίον όσων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ο κ. Τσίπρας επιλέγει την οδό της άρνησης και της ανευθυνότητας» σημειώνει.

«Αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και υπολείπεται των απαιτήσεων της κοινωνίας» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της Πέμπτης από τα Ιωάννινα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μιλάει «για μια οικονομία που ανθίζει και για μια πανδημία που τελειώνει» και «από το πλέον επίσημο βήμα, δίνει μια εικόνα άλλης χώρας, σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

«"Η οικονομία αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της". Αυτή η φράση ειπώθηκε χθες και ειπώθηκε από τον άνθρωπο που κυβερνά αυτή τη χώρα, στο πιο επίσημο βήμα, στη αντιφώνηση που έκανε στον πρόεδρο Πούτιν. Αυτή είναι η εικόνα που έχει ο κ. Μητσοτάκης για τη χώρα και για τη πραγματικότητα όπου ζει. Και δεν ντράπηκε, δεν κοκκίνισε, δεν αισθάνεται καμιά τύψη, καμιά ενοχή, καμιά ευθύνη να μιλάει από το πιο επίσημο βήμα και να δίνει μια εικόνα άλλης χώρας σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Ψεύτης με περικεφαλαία ο Μητσοτάκης - Μηνύματα σε ΚΙΝΑΛ και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ