ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Καλή επιτυχία στον Ανδρουλάκη, θα συνεχίσω τον αγώνα για προοδευτική κυβερνητική πρόταση

Παπανδρέου: Καλή επιτυχία στον Ανδρουλάκη, θα συνεχίσω τον αγώνα για προοδευτική κυβερνητική πρόταση
«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας» INTIME

Συγχαρητήρια για τη νίκη του και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ευχήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Νίκο Ανδρουλάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι συνεχίζει τον αγώνα ώστε να καταστεί η παράταξη κίνημα εξουσίας με προοδευτική κυβερνητική πρόταση που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα των Ελλήνων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη.

Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.

Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία.

Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών.

Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Και θα μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ