ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Οι παλινωδίες της κυβέρνησης θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνία

Ανδρουλάκης: Οι παλινωδίες της κυβέρνησης θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνία
Επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας INTIME

Για «συνεχείς παλινωδίες της κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας» έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης επικρίνοντας την κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία.

«Η στήριξη του ΕΣΥ παραμένει ανεπαρκής», είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και, αναφερόμενος στην εμβολιαστική κάλυψη, παρατήρησε ότι είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, «αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για ατολμία, τονίζοντας πως χρειάζεται «άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές και ενόψει των εορτών, η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι άτολμη. Οι συνεχείς παλινωδίες της κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας, βάζοντας την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο.

Η στήριξη του ΕΣΥ παραμένει ανεπαρκής, όπως όλοι γνωρίζαμε, αλλά και επιβεβαίωσε η Έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά.

Χρειάζεται άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι. Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ