Μητσοτάκης: 7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α΄ δόση του εμβολίου
Bίντεο της εμβολιαστικής καμπάνιας του υπουργείου Υγείας ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε αυτό εμφανίζεται ένας ηλικιωμένος που αναρωτιέται για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ζητά να του εξηγήσει κάποιος ξεκάθαρα.
Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στυλιανός Λουκίδης, και αναφέρει ότι 9 στους 10 θανάτους από covid αφορούν συμπολίτες μας άνω των 60 ετών και πως το εμβόλιο μειώνει έως 20 φορές τον κίνδυνο διασωλήνωσης και θανάτου.
Ο πρωθυπουργός, στην ανάρτησή του, γράφει το εξής μήνυμα: «7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α' δόση του εμβολίου. Ενώ οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών έκλεισαν πάνω από 170.000 νέα ραντεβού τον τελευταίο μήνα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Με σύμμαχο την επιστήμη δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και της παραπληροφόρησης!».
Χατζηδάκης στο TikTok: Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, τιμώντας και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις
11:42
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11