Μητσοτάκης: 7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α΄ δόση του εμβολίου
Bίντεο της εμβολιαστικής καμπάνιας του υπουργείου Υγείας ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε αυτό εμφανίζεται ένας ηλικιωμένος που αναρωτιέται για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ζητά να του εξηγήσει κάποιος ξεκάθαρα.
Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στυλιανός Λουκίδης, και αναφέρει ότι 9 στους 10 θανάτους από covid αφορούν συμπολίτες μας άνω των 60 ετών και πως το εμβόλιο μειώνει έως 20 φορές τον κίνδυνο διασωλήνωσης και θανάτου.
Ο πρωθυπουργός, στην ανάρτησή του, γράφει το εξής μήνυμα: «7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α' δόση του εμβολίου. Ενώ οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών έκλεισαν πάνω από 170.000 νέα ραντεβού τον τελευταίο μήνα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Με σύμμαχο την επιστήμη δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και της παραπληροφόρησης!».
Φωτιά στον Νέο Κόσμο: Κοντά στο σταθμό του μετρό Άγιος Ιωάννης
18:58
Ρωσία: Μειώθηκαν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου
18:53
Πηγές ΝΔ: «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει όσα υπέγραφε»
18:45
ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: Πώς η Γροιλανδία διχάζει το ΝΑΤΟ - Η επιμονή Τραμπ και ο κίνδυνος μιας ιστορικής ρήξης
18:37