Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις συνέπειες της ακρίβειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Η κρίση στη διεθνή αγορά ενέργειας και οι συνέπειες της ακρίβειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τον Ιανουάριο του 2022 συζητήθηκαν την Παρασκευή σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν οι επιπτώσεις από την πορεία των τιμών στο ρεύμα, στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και στο ύψος του πληθωρισμού και οι διαθέσιμες εναλλακτικές για την πιο στοχευμένη και αποτελεσματική προσαρμογή του πακέτου κρατικών ενισχύσεων προς όλους όσοι πλήττονται.
Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνος Πετραλιάς και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
Πειραιάς: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών - Βρέθηκαν πάνω από 27 κιλά κοκαΐνης
09:51
Έπεσε κάτω από τα δύο ευρώ η βενζίνη μετά από ενάμισι μήνα σε ορισμένα πρατήρια (vid)
09:40
Mexico City: Ένα κράμα αρχαίων πολιτισμών, τοπικών γεύσεων και πολύχρωμου street culture
09:30
Μπακογιάννη για Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί - Να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα του (vid)
09:21