Τηλεφωνικές επαφές Τσίπρα με Σουλτς, Ολάντ και Μοσκοβισί
Νέο γύρο τηλεφωνικών επαφών είχε ο πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να ασκήσει πίεση στους Ευρωπαίους ηγέτες για να κλείσει η διαπραγμάτευση.
Ο Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα, Πέμπτη, τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, και τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.
Κατά τις συνομιλίες αυτές, ο Πρωθυπουργός διατύπωσε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τις θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και από τα αποτελέσματα που παρουσίασε σήμερα η Eurostat, αναφέρουν οι πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη ελάφρυνσης του χρέους δίχως επιπρόσθετα μέτρα.
Τραμπ για Ιράν: Έπρεπε να κάνω αυτή τη μικρή «εκδρομή» - «Δεν στέλνω στρατεύματα πουθενά»
18:08
Μηταράκης: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εργαλειοποιεί την κρίση σε βάρος των πολιτών
18:06
Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των ταξί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Συνεχίζεται η απεργία του ΣΑΤΑ (pics)
18:03
Κορυφαία διάκριση για την AbbVie: 1η θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026
17:58