ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδελφού της

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδελφού της
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, μετά την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, για την τραγική απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να της εκφράσει τη συμπαράστασή του και τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του αδελφού της Τζώρτζη στο τρομαχτικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Βούλα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, μετά την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στην άσφαλτο, ενώ σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η σύζυγός του.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, με τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, να χάνει τη ζωή του με σοκαριστικό τρόπο.

Η αδελφή του θύματος, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο, εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει, το 2020, δημόσια για τον αδερφό της, Τζώρτζη, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τότε είχε, μεταξύ άλλων, αναφερθεί στη συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι «The Wall» το 2003, ο οποίος από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.



«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πως πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν στο πολυτελές όχημα.

Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά.

Η γυναίκα διατήρησε τις αισθήσεις της και κατάφερε να βγει μέσα από το φλεγόμενο όχημα.

Βίντεο από τη στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από το φλεγόμενο όχημα:

Τα πρώτα στοιχεία για το πώς έγινε το τροχαίο

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν εμπλέκεται κάποιο δεύτερο όχημα, ενώ κατά πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ακόμη, πληφοροφορίες θέλουν να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την σύγκρουση.

Μάλιστα, πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό.

Η προσπάθειά ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Τώρα, η Τροχαία εξετάζει κάμερες και αναζητά μαρτυρίες για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο στην Παραλιακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ