ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία και Βαξεβάνη-Παπαδάκου

Διπλή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία και Βαξεβάνη-Παπαδάκου
"Η κυβέρνηση είναι ένοχη για την υγειονομική τραγωδία που ζει η χώρα", υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος INTIME

Τους 101 νεκρούς από τον κορωνοϊό που καταγράφηκαν σήμερα Δευτέρα από τον ΕΟΔΥ σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η κυβέρνηση μιλάει εδώ και ημέρες για αποκλιμάκωση της πανδημίας», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, αλλά «σήμερα καταγράφηκαν άλλες 101 απώλειες». Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, ο «τελευταίος μήνας της πανδημικής κρίσης», όπως έχει «υποσχεθεί» η κυβέρνηση, «έχει αφήσει πίσω του ήδη 1.297 απώλειες».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τονίζει πως η κυβέρνηση είναι ένοχη για την υγειονομική τραγωδία που ζει η χώρα.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

«Ερντογανοποίηση της πολιτικής ζωής»

Στο ίδιο αυστηρό πλαίσιο, εξάλλου, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στη σημερινή (Δευτέρα) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κριτική του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου που, τουλάχιστον σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, αφήνει σαφέστατες αιχμές για χειρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου στην προσπάθεια ποινικοποίησης της ερευνητικής δημοσιογραφίας και τις διώξεις των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου επειδή αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis.

«Επιβεβαιώνει απόλυτα την κριτική μας περί καθεστωτικής νοοτροπίας και ερντογανοποίησης της πολιτικής ζωής. Πλέον ο κόσμος όλος, ακόμη και εντός της ΝΔ, το έχει τούμπανο, και ο κ. Μητσοτάκης κρυφό καμάρι», σημειώνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ