ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη: Η απάντηση Οικονόμου στο CNN Greece

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη: Η απάντηση Οικονόμου στο CNN Greece
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τη στιγμή που το βαρομετρικό χαμηλό στις σχέσεις Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη επιδεινώνεται, προσομοιάζοντας κατά πολλούς το επίπεδο της σύγκρουσης των προηγούμενων δεκαετιών και ενώ η κυβέρνηση αντικρούει τα βέλη του ΚΙΝΑΛ, μεταξύ άλλων με τη συστηματική διατύπωση της μομφής περί «επιτήδειου ουδέτερου», ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς από το CNN Greece για το ενδεχόμενο μιας συνάντησης Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη είπε: 

«Ο πρωθυπουργός είναι πάντοτε ανοιχτός σε συναντήσεις και συνομιλίες με όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Πολιτικά είναι τα ζητήματα. Εμείς πολιτικά τοποθετούμαστε με συγκεκριμένες πράξεις και απέναντι στις πράξεις μας αυτές τοποθετούνται όπως κρίνουν καλύτερα και ανάλογα με τον προσανατολισμό που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα στη Βουλή η αντιπαράθεση των δυο κομμάτων χτύπησε «κόκκινο», με αφορμή την επίκαιρη επερώτηση του ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτέθηκαν κατά ριπάς στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην ανάσχεση του κύματος της ακρίβειας, στηλιτεύοντας τις λανθασμένες προβλέψεις της για εκτόνωση του φαινομένου έως τα Χριστούγεννα.

Αυτές οι αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση των στελεχών της πλειοψηφίας που έβαλαν στο στόχαστρο τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ