Ο Ηλιόπουλος κατηγορεί στελέχη ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα για σύνδεση με φασιστικούς θύλακες
Ανανεώθηκε:
Το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη να συνδέεται με ακροδεξιούς κύκλους που είχαν προκαλέσει επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης άφησε ανοιχτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επιβεβαιώνοντας ότι η ΕΛΑΣ εξετάζει κι αυτό το ενδεχόμενο.
Σχολιάζοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει πως «αν ο κ. Οικονόμου θέλει να ερευνήσει ενδεχόμενη σύνδεση του κατηγορούμενου ως δολοφόνου του 19χρονου Άλκη με την ακροδεξιά, ας ανατρέξει σε φασιστικούς θύλακες ιδιαιτέρως δραστήριους στα συλλαλητήρια κατά της «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών, σε αντιεμβολιαστές και «τάγματα εφόδου», που με τη σιωπή τους ή την ανοχή τους καλύπτουν στελέχη της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα».
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τονίζει πως «το ποιος έχει ενθαρρύνει στη Θεσσαλονίκη κηρύγματα μίσους, που κάθε φορά παίρνουν διαφορετική μορφή, όπως ρατσιστικής ή οπαδικής βίας, είναι γνωστό σε όλους».
Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:
Τιμολόγια ρεύματος: Μαζική στροφή στα σταθερά - Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
00:30
Φουά γκρα, ζωντανά δελφίνια και φρυγανιέρες: Κίνα και ΗΠΑ μειώνουν τους δασμούς σε εμπορεύματα
23:56
Ο Πούτιν αυξάνει κατά χιλιάδες τον αριθμό των στρατιωτικών που υπηρετούν στον ρωσικό στρατό
23:47
Τραμπ για Ιράν: Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον πόλεμο αυτόν «πολύ σύντομα»
23:38