ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Επιστρέφει» στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: «Επιστρέφει» στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα παραχωρήσει συνέντευξη στους «Αταίριαστους» Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στον ΣΚΑΙ «επιστρέφει», δυόμισι χρόνια μετά, το πρωί της Δευτέρας στις 10 π.μ. ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αυτή τη φορά όχι στην Σία Κοσιώνη και στον Αλέξη Παπαχελά, αλλά στους «Αταίριαστους», Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως αρχικώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, αλλά η παρουσίαση της αμφιλεγόμενης δημοσκόπησης της Abacus από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, έφερε ματαίωση αυτής της συνέντευξης.

Σημειωτέον επίσης, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πριν μερικές ημέρες συνάντηση με τον τομεάρχη Διαφάνειας, Παύλο Πολάκη, στον οποίο συνέστησε νηφαλιότητα, μάλλον σε αυστηρό ύφος.

Όπως κι αν έχει, ο κ. Τσίπρας και με το προσωπικό του παράδειγμα- περιοδείες σε γειτονιές της Αττικής και νομούς της χώρας- καλεί τα στελέχη του κόμματός του να επικεντρώσουν στην εγγραφή νέων μελών κι όχι σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το συριζαϊκό μικρόκοσμο- πώς, για παράδειγμα, θα εκλεγούν πρόεδρος και Κεντρική Επιτροπή-, αλλά όχι την κοινωνία.

Αυτό, άλλωστε, διαμήνυσε προσφάτως και στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, καλώντας τους να προσεγγίσουν εκείνοι τους πολίτες και να μην περιμένουν το αντίστροφο.

Σε σχέση, εξάλλου, με το ΚΙΝΑΛ, στην Κουμουνδούρου ακόμα περιμένουν από τον Νίκο Ανδρουλάκη μια σαφή ένδειξη, για το πού θα στρέψει το καράβι.

Και στην κοινοβουλευτική συζήτηση, άλλωστε, της Πέμπτης για τη λίστα Πέτσα έγιναν ολοφάνερες οι δύο σχολές σκέψης (sic) στη Χαριλάου Τρικούπη, με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο, Νάντια Γιαννακοπούλου, να αντιπολιτεύεται τον κ. Τσίπρα και τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μιχάλη Κατρίνη, την κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ