Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 8 Μαίου
Τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της Κυριακής 8 Μάιου ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ενάντια στο «κοινωνιοκτόνο ασφαλιστικό νομοσχέδιο».
Εκείνη την Κυριακή τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας από τα μεσάνυχτα ώς τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Η Ομοσπονδία καλεί τους ναυτεργάτες «να διατρανώσουν μαζικά και δυναμικά τη θέλησή τους για αντίσταση κι αγώνα στις επιβουλές και επιθέσεις» που δέχεται ο κλάδος τους.
Σύμφωνα με την ΠΝΟ, η 24ωρη αυτή απεργία είναι ανεξάρτητη από τη 48ωρη που ήδη έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία, η οποία και θα πραγματοποιηθεί με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση.
ΚΟΣΜΟΣ
Επικοινωνία Ερντογάν - Τραμπ τη Δευτέρα για το Ουκρανικό και την Παλαιστίνη
14:33
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ: Κραν Μοντανά: Εντείνεται η αγωνία για την 15χρονη Αλίκη - Οικογένειες σε απόγνωση αναζητούν τα παιδιά τους
14:27
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Ιανουαρίου
14:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Τα ελληνικά πανεπιστήμια το 2026 δεν έχουν «αιώνιους φοιτητές» και καμία ενεργή κατάληψη
14:15
ΚΟΣΜΟΣ