ΝΔ: Ο Τσίπρας ή διαγράφει Πολάκη ή επιβεβαιώνει ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει
Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο των τελευταίων παρεμβάσεων του πρών αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αλλά και του άρθρου του Θανάση Καρτερού.
«Διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο», «απαράδεκτες συκοφαντίες» και «επίδειξη χυδαιότητας» καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία στον Παύλο Πολάκη. Το κυβερνών κόμμα θέτει προ των ευθυνών τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας:
«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης. Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».
SPONSORED
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 118 εκατομμύρια ευρώ
21:32
Βανς: «Μεγάλη πρόοδος» στις συνομιλίες με την Τεχεράνη - Το εναλλακτικό πλάνο
21:26
Στην Ζάκυνθο για μίνι διακοπές ο Λαμίν Γιαμάλ πριν από το Μουντιάλ
21:16
Γερμανία: Στην δεύτερη θέση το κυβερνών κόμμα - Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο Μερτς
21:06