ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα για τον «εκλογικό συναγερμό»: Βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα για τον «εκλογικό συναγερμό»: Βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου
Η απάντηση του κ. Γιάννη Οικονόμου στον κ. Αλέξη Τσίπρα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών INTIME / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» καθώς θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν μέσω της μεγαλύτερης γεωπολιτικής κρίσης θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με την εκτίμηση προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Την ώρα που ο όλος ο πλανήτης ανησυχεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ώρα που η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη γεωπολιτική κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, την ώρα που οι πολίτες αναζητούν σταθερότητα, ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές που μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να είναι και διπλές», σχολιάζει ο κ. Οικονόμου και συνεχίζει:

«Είναι, κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου. Η Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη ώρα, χρειάζεται αρραγή ενότητα, σταθερότητα και αποφασιστικότητα».

Να σημειωθεί ότι κατά την συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας πρόβλεψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έφερε τρομακτική ακρίβεια πολύ πριν τον πόλεμο, τώρα δεν αποκλείεται να δραπετεύσει με εκλογές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτίμησε πως η χώρα με ευθύνη Μητσοτάκη έχει μείνει απολύτως ανοχύρωτη μπροστά στην επικείμενη κλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης, γεγονός που μπορεί να επιφέρει, όπως είπε, σοβαρότατες συνέπειες στην κοινωνική συνοχή, αλλά και στη λειτουργία της οικονομίας.

Τέλος, εκτίμησε πως με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο εκλογών είναι εξαιρετικώς πιθανό και ζήτησε την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Τσίπρας θέτει το ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική ετοιμότητα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ