ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχω ακριβή εικόνα πόσα είναι»

Νίκος Ανδρουλάκης για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχω ακριβή εικόνα πόσα είναι»
«Όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα ρυθμιστούν» είπε ο κ. Ανδρουλάκης ΙΝΤΙΜΕ

Δυσκολεύτηκε να βρει απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με το ύψος των χρεών του κόμματος που ανέλαβε την προεδρία εδώ και τρεις μήνες.

«Με τα οικονομικά τι θα κάνετε κύριε Πρόεδρε, υπάρχει πολύς κόσμος που ρωτάει. Πρώτα απ’ όλα τι θα γίνει με τα παλιά, εκεί κάνουμε σφουγγάρι και τι θα γίνει με τα νέα; Ποια θα είναι η λογοδοσία, πως θα κινείστε στο οικονομικό περιβάλλον», ρώτησε ο κ. Οικονόμου με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να δείχνει πως δεν περίμενε μια τέτοια ερώτηση.

«Καταρχάς, για να πάω στα παλιά, το λέω λοιπόν πρώτη φορά, όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα είναι ρυθμισμένα, θα ρυθμιστούν όλα», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης για να επανέλθει ο κ. Οικονόμου:

«Πόσα είναι αυτά τα χρέη; Πόσα; Έχετε εικόνα;», με τον Νίκο Ανδρουλάκη να απαντά καταληκτικά πως δεν έχει σαφή εικόνα μερικούς μήνες μετά την εκλογή του σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι όλα αυτά τα χρέη θα ρυθμιστούν.

«Δεν έχω την ακριβή εικόνα και δεν θέλω να πω είναι τόσα, ξέρω πάνω-κάτω. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε νέα, θα είναι ρυθμισμένα μέχρι το συνέδριό μας, να το πω πολύ απλά, όλα τα χρέη -θέλω να ξέρει ο ελληνικός λαός- όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και τα αρρύθμιστα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ