ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ ομαδόν από Κατρούγκαλο-Γιώργο Τσίπρα για το μπαράζ τουρκικών υπερπτήσεων

Πυρ ομαδόν από Κατρούγκαλο-Γιώργο Τσίπρα για το μπαράζ τουρκικών υπερπτήσεων
Ο τομεάρχης Εξωτερικών ζητά στη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαιτήσει συγκεκριμένες αμερικανικές δεσμεύσεις κι οπωσδήποτε τη μη πώληση F- 16 στην Τουρκία INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτ. αρχείου)

Το μπαράζ τουρκικών υπερπτήσεων πάνω από τα ελληνικά νησιά σχολιάζουν, με αναρτήσεις τους στο twitter, ο Γιώργος Κατρούγκαλος κι ο Γιώργος Τσίπρας.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, κ. Κατρούγκαλος, υποστηρίζει πως η πολιτική του «πιστού και δεδομένου» είναι αδιέξοδη.

Ζητά, μάλιστα, στη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαιτήσει συγκεκριμένες αμερικανικές δεσμεύσεις κι οπωσδήποτε τη μη πώληση F- 16 στην Τουρκία.

Η ανάρτηση Κατρούγκαλου:

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Τσίπρας, υπογραμμίζει πως μετά την «απομονωμένη Τουρκία» καταρρέει γρήγορα κι ο μύθος της «ύφεσης» στα ελληνοτουρκικά μετά την Ουκρανία.

Ο ίδιος θέτει δύο ερωτήματα: «Τα λένε απλώς για εσωτερική κατανάλωση ή τα πιστεύουν κιόλας και είναι επικίνδυνοι; Η επιθετικότητα Τουρκίας είναι το Νο1 ζήτημα στη συνάντηση με Μπάιντεν»;

Η ανάρτηση Τσίπρα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ