ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Αμήχανος μπροστά στα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Αμήχανος μπροστά στα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας
«Ο κ. Τσίπρας επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ INTIME / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Για λαϊκισμό, ψέματα και ανακρίβειες κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την τηλεοπτική του συνέντευξη την Τετάρτη και την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση για την ακρίβεια στην ενέργεια.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως έχει κάνει σε όλη την πολιτική του πορεία, επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες. Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, που θα ανακοινωθούν οσονούπω από την κυβέρνηση», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου και συνέχισε:

«Εύκολα μπορούμε να μαντέψουμε και την αντίδρασή του: ό,τι κι αν ανακοινωθεί θα υποσχεθεί πως εκείνος θα έκανε πολύ περισσότερα. Κάθε φορά που η κυβέρνηση δημιουργεί νέες δυνατότητες και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του».

«Η πολιτική του ασκείται πια εν κενώ, σε όλα τα μεγάλα θέματα, και είναι μακριά από την πραγματικότητα, εγχώρια και διεθνή» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης φαίνεται βρήκε τα λεφτόδεντρα

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναμένονται πιθανά την Πέμπτη, για την ανακούφιση των καταναλωτών ρεύματος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μετά από εννέα μήνες αισχροκέρδειας ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται τα βρήκε τα λεφτόδεντρα». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόσθεσε πως η ΔΕΗ μοιράζει μπόνους 16 εκατομμυρίων ενώ ρημάζει τα νοικοκυριά.

«Θέλουμε μια ΔΕΗ που τα golden boys της να χτίζουν φαραωνικά σπίτια στο Αιγαίο ή μια επιχείρηση που να παράγει κοινωνικό όφελος; Θα επαναφέρουμε το Δ στη ΔΕΗ. Θα υπάρχει κόφτης στα κέρδη της ΔΕΗ και των άλλων παραγωγών ενέργειας», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ