ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: Έχουμε ισχυρές και ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις

Χαρδαλιάς: Έχουμε ισχυρές και ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις
«Εκπέμπω καθησυχαστικό μήνυμα, ο λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής γιατί έχουμε ισχυρές και ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις», είπε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η άμυνα της χώρας είναι απόλυτος αυτοσκοπός τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Χαρδαλιάς και διαμήνυσε ότι η χώρα διαθέτει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, έτοιμες να αποκρούσουν κάθε πρόκληση.

«Εκπέμπω καθησυχαστικό μήνυμα, ο λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής γιατί έχουμε ισχυρές και ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις», είπε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα για τη διάθεση δυνάμεων του ελληνικού στρατού στη δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε πως «είμαστε σε εγρήγορση να συνδράμουμε στο ΝΑΤΟ σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας. Γίνεται προσπάθεια να ενισχύσουμε την αποτρεπτική μας ισχύ με τα προγράμματα που προχωρήσαμε».

Αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση του ο Γιώργος Τσίπρας καταλόγισε αδιαφάνεια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το υπουργείο έναντι του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ