ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σποτ για τις εκλογές της Κυριακής με πρωταγωνιστές Τσίπρα και νεολαία

ΣΥΡΙΖΑ: Σποτ για τις εκλογές της Κυριακής με πρωταγωνιστές Τσίπρα και νεολαία
«Το πρώτο βήμα για μια καλύτερη ζωή είναι η δημοκρατία. Το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή είναι η συμμετοχή. Στις 15 Μαΐου ψηφίζεις κι εσύ. Στέλνεις πίσω τον λογαριασμό», ακούγεται να λέει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Το πρώτο σποτ για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία την προσεχή Κυριακή, 15 Μαΐου στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το απόγευμα της Τετάρτης.

Το έχει αναρτήσει στις δικές του σελίδες στα social media κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το πρώτο βήμα για μια καλύτερη ζωή είναι η δημοκρατία. Το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή είναι η συμμετοχή. Στις 15 Μαΐου ψηφίζεις κι εσύ. Στέλνεις πίσω τον λογαριασμό», ακούγεται να λέει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος εμφανίζεται στο τέλος του σποτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο σποτ είναι νέων, κοινό στο οποίο προσδοκούν στην Κουμουνδούρου για να είναι η συμμετοχή μεγάλη την προσεχή Κυριακή.

«15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό», γράφει ο πρώην πρωθυπουργός, παραπέμποντας και στο σχετικό λινκ με πληροφορίες για το πώς και πού μπορούν να ψηφίσουν οι πολίτες.

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ