ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για τους «συνταξιούχους που έκλαιγαν»: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κάνει ζωντανό διάλογο

Ηλιόπουλος για τους «συνταξιούχους που έκλαιγαν»: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κάνει ζωντανό διάλογο
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει πως ο πρωθυπουργός από την ασφάλεια των κομματικών γραφείων μπορεί να λέει ό,τι θέλει INTIME

Την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη πως οι συνταξιούχοι έκλαιγαν στα ATM το 2015 σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει πως ο πρωθυπουργός από την ασφάλεια των κομματικών γραφείων μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να κάνει ζωντανό διάλογο με τους πολίτες. Όταν, μάλιστα, μιλάει για συνταξιούχους, να του θυμίσουμε ότι αναφέρεται σε αυτούς που τους έχει ήδη κόψει σχεδόν 3 δισ. ευρώ, με την κατάργηση της 13ης σύνταξης εδώ και τρία χρόνια. Αναφέρεται σε αυτούς που πληρώνουν τέσσερις με πέντε φορές πάνω το ρεύμα, όπως έχει παραδεχτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», υπογραμμίζει ο κ. Ηλιόπουλος.

«Για την πλειοψηφία των πολιτών ο μήνας δεν βγαίνει και γι’ αυτό το τραγικό αδιέξοδο οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη είναι εγκληματικές. Να είναι σίγουρος ότι πέρα από την οργή υπάρχει και η αποφασιστικότητα των πολιτών ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να πάνε αλλιώς. Θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ