ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χιουμοριστικός διάλογος Τσίπρα με κάτοικο Αρκίτσας για την αγροτική επιδότηση Μητσοτάκη

Χιουμοριστικός διάλογος Τσίπρα με κάτοικο Αρκίτσας για την αγροτική επιδότηση Μητσοτάκη
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σιγοντάρισε με χιούμορ πως ο πρωθυπουργός «θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για τη Μύκονο για κοινωνικό τουρισμό γιατί εδώ δεν έρχεται»

Η αγροτική επιδότηση των 8.500 ευρώ που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάστηκε από κατοίκους της Αρκίτσας, στη Φθιώτιδα, όπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας πριν περάσει απέναντι στη Βόρεια Εύβοια για την περιοδεία του σήμερα, Πέμπτη.

Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε για τον πρωθυπουργό πως «τα οκτώμισι χιλιάρικα του λείπανε», κάτοικος του απάντησε σκωπτικά πως ο κ. Μητσοτάκης «τώρα ετοιμάζει αίτηση και για κοινωνικό τουρισμό».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σιγοντάρισε με χιούμορ πως ο πρωθυπουργός «θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για τη Μύκονο για κοινωνικό τουρισμό γιατί εδώ δεν έρχεται».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόριεα Εύβοια, ο Αλέξης Τσίπρας συμμετέιχε σε σύσκεψη στο δημαρχείο Ιστιαίας με τον δήμαρχο, Γιάννη Κοντζιά, τον δασάρχη και φορείς της περιοχής.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, αγρότες, ρητινοκαλλιεργητές και μελισσοκόμους της περιοχής στη Φαράκλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ