ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους του, κάποιος να τον μαζέψει άμεσα

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους του, κάποιος να τον μαζέψει άμεσα
«Ο άνθρωπος έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνος», σχολιάζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση για τον υπουργό Ανάπτυξης ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

«Στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να μαζέψει άμεσα τον Άδωνι Γεωργιάδη», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή μακροσκελή ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης στο facebook για την υπόθεση «Turkaegean».

Σε αυτή, μάλιστα, δημοσιεύει και βίντεο ιδιωτικού τουρκικού τουριστικού πρακτορείου από το 2018 που κάνει λόγο για «Turkey Aegean».

Διαβάστε σχετικά: Γεωργιάδης για Turkaegean: Επί ΣΥΡΙΖΑ τουρκική εταιρεία είχε κατοχυρώσει τον όρο «Aegean»

«Πρώτα με τους χειρισμούς του επέτρεψε στην ΕΕ να παραδώσει στον Ερντογάν το σήμα TurkAegean, νομίζοντας ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς. Μετά τα έβαλε με τους υπαλλήλους του υπουργείου του για να τους φορτώσει την ευθύνη της ανεπάρκειάς του. Και σήμερα ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους του χρησιμοποιώντας περιθωριακό βίντεο ιδιώτη που ούτε το τουρκικό κράτος δεν έχει κάνει», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο άνθρωπος έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνος. Του το είπαμε χθες, θα του το πούμε και σήμερα: πατριδοκάπηλοι σαν αυτόν έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ατιμώσεις της Ελλάδας. Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να του παρέχει κάλυψη;», αναρωτιέται η Κουμουνδούρου.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ