ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για Λιγνάδη: H κοινωνία δεν θέλει ένας καταδικασμένος για βιασμό να είναι εκτός φυλακής

Πέτσας για Λιγνάδη: H κοινωνία δεν θέλει ένας καταδικασμένος για βιασμό να είναι εκτός φυλακής
«Η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση» είπε ο κ. Στέλιος Πέτσας ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Για τις τουρκικές προκλήσεις, το ενδεχόμενο εκλογών, την ακρίβεια και τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη μίλησε ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας, αναφέρθηκε στην αμυντική θωράκιση της χώρας «η οποία ενισχύεται διαρκώς και θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια αυτή η ενίσχυση», προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση από την γείτονα είτε από τον Ερντογάν είτε από όποιον άλλον αξιωματούχο».

Ο ίδιος μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε ότι γίνεται προσπάθεια να ενισχυθούν τα ελληνικά νοικοκυριά, σύμφωνα με τη δυνατότητα που δίνεται από τα δημοσιονομικά δεδομένα. «Το κάναμε με τους λογαριασμούς ρεύματος που ήταν το πρόβλημα πριν από λίγους μήνες, το κάναμε με την επιδότηση της τιμής των καυσίμων στην αντλία», σημείωσε ο κ. Πέτσας, λέγοντας πως παρά τις πιέσεις, ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ερωτηθείς για τις εκλογές, ο Στέλιος Πέτσας διευκρίνισε ότι «ο Πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις εκλογές. Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρά το έργο που κάνει κάθε υπουργείο, να έχει ένα θετικό πρόσημο για την κοινωνία, όπως αυτό που κάνουμε στο Υπ. Εσωτερικών, το οποίο θα το κρίνουν οι πολίτες την ώρα των εκλογών», αναφέροντας επιγραμματικά μια σειρά από δράσεις και χρηματοδοτήσεις για ενίσχυση των ΟΤΑ και για έργα.

«Η κοινωνία δεν δέχεται ένας καταδικασμένος για βιασμό να είναι εκτός φυλακής»

Σχετικά με τις αντιδράσεις της κοινωνίας ςγια την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ο ίδιος είπε ότι: «αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος» και πρόσθεσε ότι «δεν συμφωνώ με την ανάρτηση πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο».

Να σημειωθεί ότι στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αυτός που πρέπει να διαμαρτύρεται για την δικαστική απόφαση, καθώς έπρεπε να αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ