Ηλιόπουλος: Οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη, ο Μητσοτάκης να βγει από τον γυάλινο πύργο
Ανανεώθηκε:
Στην αρνητική πρωτιά της χώρας στην Ευρώπη με την πιο ακριβή βενζίνη τοποθετεί την Ελλάδα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.
«Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», προσθέτει o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Σημειώνοντας ότι «το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία», ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει από τον γυάλινο πύργο του, αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του».
«Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη», καταλήγει.
Η δήλωση Ηλιόπουλου:
«Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Σήμερα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε την Ελλάδα ως τη χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ χαμηλότερους μισθούς από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι το κράτος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια ιδιωτών, αλλά βγάζει υπερκέρδη και το ίδιο από την αισχροκέρδεια αυτή. Αρνούμενη η κυβέρνηση να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, έφτασε να έχει υπερέσοδα 3,6 δισ. στο εξάμηνο.
Σημαίνει ότι το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία.
Σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βγει από τον γυάλινο πύργο του. Αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του. Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Ο βασικός «καμβάς» του κυβερνητικού προγράμματος
Χαρίτσης για την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη: Πληρώνουμε την καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη
Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
09:19
Ταξί: Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από την Τρίτη - «Κάθε μέρα θα έχουμε διαδηλώσεις στην Καβάλας»
09:15
Επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους Oreshnik κατά της Ουκρανίας - Στόχος ενεργειακές και στρατιωτικές υποδομές (vid)
09:01
Γαλλία: Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας Γκορέτι - Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 200 χλμ. σε ταχύτητα
08:55