Τσιάρας για υπόθεση Ανδρουλάκη: Αδιανόητο να δεχθούμε ότι γίνονται παρακολουθήσεις
Ανανεώθηκε:
«Είναι αδιανόητο να δεχθεί κανείς ότι σε μια δημοκρατική, σύγχρονη κοινωνία καταγράφονται τέτοιες μέθοδοι και παρακολουθήσεις» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και δεσμεύθηκε για τη συνδρομή της κυβέρνησης στις έρευνες της Δικαιοσύνης.
Στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Ολομέλεια της Βουλής και απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για την υπόθεση απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Τσιάρας ανέφερε πως οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου «θέτουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει η Δικαιοσύνη και τη κυβερνητική συνδρομή προς κάθε κατεύθυνση για την διαλεύκανση της υπόθεσης».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβεβαίωσε πως η Δικαιοσύνη κινείται άμεσα και σταθερά χωρίς να αφήνει περιθώριο συζήτησης και αμφισβήτησης. «Η Δικαιοσύνη μόνη και ανεξάρτητη με διαδικασία που προβλέπεται επιλαμβάνεται των ζητήματος προκειμένου να διαλευκανθεί και να μην υπάρχουν σκιές», είπε.
myAADE: Ξεκίνησε η ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων με αναλογικά τέλη
00:30
Τσάντα από καλλιεργημένο δέρμα… Τυραννόσαυρου βγαίνει σε δημοπρασία στην Ολλανδία
23:59
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ απαίτησε την παραίτηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού
23:53
Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν τις επιθέσεις - O Τραμπ επιμένει ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν ακόμη πιο σκληρά
23:50