ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει το «ανέμελος παραθεριστής» από το «εγκέφαλος του σκανδάλου»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει το «ανέμελος παραθεριστής» από το «εγκέφαλος του σκανδάλου»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος INTIME

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από "ευθιξία". Αυτά υποστήριξε σήμερα Δευτέρα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως στην επιλογή ανάμεσα στο «εγκέφαλος του σκανδάλου» ή «ανέμελος παραθεριστής» επιλέγουν στην κυβέρνηση το δεύτερο: «Αφενός δεν πείθουν κανένα αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς».

Ο κ. Ηλιόπουλος επισημαίνει πως στην αξιωματική αντιπολίτευση περιμένουν να απαντήσει ο πρωθυπουργός σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη- Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε.

«Αλλά βασικά περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ